Известие

Collapse
No announcement yet.

свети ми дюзата / инджекшън/

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

не може без регулатор и не можеш да го смениш с нищо друго освен с регулатор за бензин. в случая може да се замени с регулируем такъв. има едни китайски с манометър на тях на приемлива цена.
    точка

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
      Ако няма газова уредба и аз сьм за ламбда, особено ако угасва след като работи по дьлго на празен ход. Ако е с обикновена газова уредба, без симулатор на ламбда е нормално да светва лампата.
      Колко гори все пак, и при какви условия се засича.
      току що се връщам от дълъг път - София- Сандански - Гоце Делчев - София, т.е. магистрала, високопланински проход, малко второкласни пътища и пак магистрала. идеално сух път, без трафик, пътувах сам, без багаж. нарочно съм я карал максимално икономично - никога форсаж над 3500 rpm, никога със скорост над 110 км/ч + инерция където позволява пътя. резултатът - 45 литра 95 + на еко за 540 км, или 8,3 на сто ...

Comment

---
        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:13.
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
          Множко е. Очакван разход при тия условия е околу 7. Минете една диагностика и ако сондата е трьгнала да си ходи не и пречете. Освен ако не решите да я газифицирате с обикновена газова, тогава няма да е фатално че сондата е умряла. Моя барутник извьнградско на газ гори колкото вашата, при това с климатик на моменти. Вярно обаче че не вьрви както без газовата, дори и на бензин се спьва малко моторьт.
          при всички случаи ще се стигне го диагностика. преди години карах едно Ritmo 100 S, което беше двувалка и въпреки това, с такава езда гореше 5.5/100. по въпроса с газификацията по-скоро ще се опитам да го вкарам в пътя този боксер, защото наистина опъва и гали ухото. ако ли не просто ще му видя сметката с огромно удоволствие. колкото ми е дал толкова ми е и взел. всички знаем, че с тия алфи въпроса е дали те нас, или ние тях.

Comment

Working...
          X